Подарете (си) сладки празници, на които да се насладите без угризения за килограмите и формата

Протеинови шоколади | Без добавена захар | С високо съдържание на фибри | Веган | Кето | Без глутен | Без транс мазнини | Без соя
шоколади

Топ Xmas подаръци: 1 пакет от всички вкусове протеинови шоколади (2×5 шоколада) + подарък памучна торбичка + Безплатна доставка

протеинов шоколад оферта

Xmas best: Всички вкусове протеинови шоколади (1×5 шоколада) + 2 бр. подарък Лешник

protein chocolates

25% OFF: 10 протеинови шоколада без захар (НОВИ вкусове: Whole Milk & Peanut)

протеинови шоколади

21% OFF: 2 протеинови шоколада без захар + 1 бонус

Поглезете вкусовите си рецептори и тялото си с прекрасен празничен сезон с нашите висококачествени протеинови шоколади без захар – перфектното изкушение без угризения за формата и килограмите тази Коледа! Засища желанието за сладко и се предоставят в луксозна биоразградима опаковка! 🍫

🌟 Защо да изберете протеинови шоколади? 🌟
✅ Блаженство без захар: Насладете се на богатия, пищен вкус на първокласни шоколади от високококачествено какао, без да се притеснявате за захарта. Нашите пълни с протеини изкушения са сладко бягство, което няма да саботира вашите фитнес и здравословни цели.

✅ Високо съдържание на фибри: Подхранвайте тялото си с фибрите, докато се наслаждавате на шоколадови вкусове, които превръщат всяка хапка в преживяване.

✅ Съвършенство за коледен подарък: Разпространете радост и здраве през този празничен сезон, като подарите на любимите си хора шоколади в луксозна биоразградима опаковка, което ги прави идеален подарък за тези, които ценят здравословното и вкусно лакомство, с мисъл за природата. 

✅ Останете във форма за Коледа: Не позволявайте на празничния сезон да развали вашата форма и да качите килограми. С нашите шоколади, богати на протеин и фибри, без захари, можете да задоволите желанието си за сладко, като същевременно останете в крак с целите си за здраве и фитнес. Това е най-доброто от двата свята!

🎊 Направете тази Коледа сладка, здравословна и запомняща се! 🎊
Cardinal Bites е шоколадът на мечтите ти. Събираме светове, които се считат за несъвместими като изпълняваме една от извечните мечти. Сладкото да не вреди. Да е полезно дори.

Даваме възможност да постигнете свобода в храненето и устойчиви хранителни навици, като създаваме вашия мечтан диетичен функционален шоколад. Нашата уникална комбинация от органичен растителен протеин, високо съдържание на фибри и естествени съставки осигурява перфектния баланс на хранене, ситост и вкус, без добавена захар. Cardinal Bites е създаден за тези, които избират да се насладят на нежния шоколадов вкус и да задоволят желанието си за сладко, докато водят здравословен начин на живот и поддържат оптимално тегло и форма.

Сладките ни оферти важат до 21 декември!