Екип Кардиналчета

Жасмина Гевезиева

 

Социален предприемач, експерт по продажби, дигитален маркетинг и комуникации, сертифициран консултант по хранене и персонален треньор. Активен атлет – двукратен републикански шампион по силов трибой и бикини фитнес състезател. Управител на Кардинал Байтс ООД.

протеинови бонбони

Светла Лесова

Светла Лесова е предприемач с впечатляваща експертиза в FMCG сектора. Светла има 20-годишен опит на управленски позиции в някои от най-големите глобални компании за бързооборотни стоки като Mondelēz International, Procter & Gamble, Gillette. Развивала е бизнесите на тези компании в Източна и Централна Европа, Близкия изток и Африка, с отговорности в 90 държави. Създател и собственик е на честните, натурални напитки VIDAS.

Теодора Домусчиева

Теодора е с близо 20-годишен опит в продажбите и бизнес развитието в медиите – телевизия и дигитални.

За това време тя е била в ролята акаунт “Ключови клиенти”, Мениджър “Бизнес Развитие”, Консултант по стратегическо развитие в компании като БТВ Медиа Груп, НетИнфо и Българска национална телевизия.

Тя има специален интерес към технологичните решения, които подобряват потребителското преживаване, към рекламата през съдържание (branded content) и към оптимизиране на процесите по продажби и обслужване на Клиенти.

Йордан Тодоровски

Йоцо Тодоровски е най-добрият татко и най-добрият съпруг на света (или поне така пише на чашата му за кафе). В момента живее и работи в Амстердам, Нидерландия. В професионален план – той е предприемач, стратег по дигитален маркетинг и инвеститор с над 15 години международен опит. Неговата експертиза е да помага на компании да стартират и разрастват техния бизнес по систематичен и предсказуем начин.

ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ?

Ние сме на разположение винаги, като ще се постараем да Ви отговорим до 24 часа през работната седмица

  location@2x

  София, кв. Гео Милев,

  ул. Хемус 74; П.К. 1111
   

  transport@2x

  Безплатна доставка
  при покупка над 50 лв
   

  delivery@2x

  Доставка в рамките на
  24 часа през работната седмица