SWEET B-DAY ❤️Използвай код BDAY за 20% отстъпка на ненамалени продукти до 3.12!

Протеинови шоколади и бонбони | Без добавена захар | С високо съдържание на фибри | Веган | Кето | Без глутен | Без транс мазнини | Без соя
protein chocolates

25% OFF: 10 протеинови шоколада без захар (НОВИ вкусове: Whole Milk & Peanut)

протеинови шоколади

21% OFF: 2 протеинови шоколада без захар + 1 бонус

високопротеинов шоколад

20% OFF с код BDAY: Високопротеинов био веган черен шоколад с лешници (без добавена захар), 70 г.

мега бокс протеинови бонбони всички вкусове

17% OFF: MEGA BOX Variety (12×3 бонбона)

Кардиналчета, на 27.11 стават точно 3 години откакто пуснахме първия ни продукт - протеинови бонбони с какао, роза и махлеб! Беше BLACK FRIDAY, ние го кръстихме Sweet Friday. А вече традиционно е Sweet B-day. 2023 година е, вече сме в бъдещето. Cardinal Bites се разширява. Бъдещето е настояще, шоколадът е високопротеинов без добавена захар и с високо съдържание на фибри - полезен, функционален, засищащ и вкусен. Вече и с 2 НОВИ вкуса - Whole Milk и Peanut!

Замисли се. 2023 г. е. Отдавна знаем, че бялата захар е no-go. Процентът затлъстяване в България е около 25%, а над 60% са с наднормено тегло у нас и в Европа. А средният за Европа не е цвете – 67% от западноевропейците са с наднормено тегло. Да не отваряме дума за други континенти.
Замисли се. 2023 г. е. Отдавна знаем, че рестрикциите не са устойчиви. Те вредят и на тялото и на душите ни. Почти 1/3 от хората чувстват вина след като са хапнали сладко, 58% са на диета, което почти винаги предполага рестрикция или изключване на любимите десерти. Нужно ли е?

Източници: *Global Nutrition Report, 2022

**WHO EUROPEAN REGIONAL OBESITY REPORT 2022

Замисли се. 2023 г. е. Вместо да се борим против себе си (и постоянно да се самосаботираме), ние избрахме да се борим за качествено, удовлетворяващо бъдеще. Бъдеще, в което сме здрави, в най-добра форма, без да се лишаваме от любимите удоволствия.

Искахме го съвършен. Задължително вкусен. Инвестирахме време, ресурс, любов, протеин (нямаше да сме ние без него 🙂). 

Празнувайте с нас сладкия ни рожден ден с оферти от новите ни високопротеинови шоколади, без добавена захар, веган и с високо съдържание на фибри. Поръчай сега на специална цена!

Сладките ни оферти важат до 3 декември!