НА ВНИМАНИЕТО НА КАРДИНАЛЧЕТАТА - ШОКОЛАДЪТ НА МЕЧТИТЕ ВИ

Високопротеинов | Веган | Без захар | С високо съдържание на фибри | Био | Кето | Без глутен | Без транс мазнини | В биоразградима опаковка
протеинов шоколад

TRY ALL: 3 високопротеинови био веган шоколада без добавена захар, 3x70 г. (без глутен, кето, с високо съдържание на фибри)

високопротеинов черен шоколад без захар

Високопротеинов био веган черен шоколад 70% какао, БЕЗ ЗАХАР, 70 г.

високопротеинов шоколад

Високопротеинов био веган черен шоколад с лешници (без добавена захар), 70 г.

протеинов шоколад

Високопротеинов био веган шоколад с кокосово мляко (без добавена захар), 70 г.

Замисли се. 2023 година е, вече сме в бъдещето. Вселената се разширява. Cardinal Bites също. Бъдещето е настояще, шоколадът е високопротеинов без добавена захар и с високо съдържание на фибри - полезен, функционален, засищащ и вкусен.

Замисли се. 2023 г. е. Отдавна знаем, че бялата захар е no-go. Процентът затлъстяване в България е около 25%, а над 60% са с наднормено тегло у нас и в Европа. А средният за Европа не е цвете – 67% от западноевропейците са с наднормено тегло. Да не отваряме дума за други континенти.
Замисли се. 2023 г. е. Отдавна знаем, че рестрикциите не са устойчиви. Те вредят и на тялото и на душите ни. Почти 1/3 от хората чувстват вина след като са хапнали сладко, 58% са на диета, което почти винаги предполага рестрикция или изключване на любимите десерти. Нужно ли е?

Източници: *Global Nutrition Report, 2022

**WHO EUROPEAN REGIONAL OBESITY REPORT 2022

Замисли се. 2023 г. е. Вместо да се борим против себе си (и постоянно да се самосаботираме), ние избрахме да се борим за качествено, удовлетворяващо бъдеще. Бъдеще, в което сме здрави, в най-добра форма, без да се лишаваме от любимите удоволствия.

Искахме го съвършен. Задължително вкусен. Инвестрахме време, ресурс, любов, протеин (нямаше да сме ние без него 🙂). Той е тук и е съвършен.

Опитай преди всички. С тази лимитирана оферта, само за общността от Кардиналчета, само чрез този линк, само до 1 март.

Бъди първият, който ще опита новите ни високопротеинови био шоколади, без добавена захар, веган и с високо съдържание на фибри. Функционални и устойчиви (в биоразградима опаковка). Само 100 шоколада. Поръчай сега на специална цена!

P.S. Твоята обратна връзка е важна за нас. Не ни жали, опитай и сподели мнението си на hello@cardinalbites.com!