ШОКОЛАДЪТ НА МЕЧТИТЕ ТИ

✓ Високопротеинов ✓ Веган ✓ Без захар ✓С високо съдържание на фибри ✓ Био ✓ Кето ✓ Без глутен ✓ Без транс мазнини ✓ В биоразградима опаковка

Бъди сред първите опитали

  Замисли се. 2023 година е, вече сме в бъдещето. Вселената се разширява. Cardinal Bites също. Бъдещето е настояще, шоколадът е високопротеинов без добавена захар и с високо съдържание на фибри - полезен, функционален, засищащ и вкусен.

  Замисли се. 2023 г. е. Отдавна знаем, че бялата захар е no-go. Процентът затлъстяване в България е около 25, а над 60% са с наднормено тегло у нас и в Европа. А средният за Европа не е цвете – 67% от западноевропейците са с наднормено тегло. Да не отваряме дума за други континенти.
  Замисли се. 2023 г. е. Отдавна знаем, че рестрикциите не са устойчиви. Те вредят и на тялото и на душите ни. Почти 1/3 от хората чувстват вина след като са хапнали сладко, 58% са на диета, което почти винаги предполага рестрикция или изключване на любимите десерти. Нужно ли е?

  Източници: *Global Nutrition Report, 2022

  **WHO EUROPEAN REGIONAL OBESITY REPORT 2022

  Замисли се. 2023 г. е. Вместо да се борим против себе си (и постоянно да се самосаботираме), ние избрахме да се борим за качествено, удовлетворяващо бъдеще. Бъдеще, в което сме здрави, в най-добра форма, без да се лишаваме от любимите удоволствия.

  Искахме го съвършен. Задължително вкусен. Инвестрахме време, ресурс, любов, протеин (нямаше да сме ние без него 🙂). Той е почти тук и е съвършен. 

  Имаш интерес? Бъди сред първите опитали на специална цена! Остави имейл и име и ще те уведомим като е наличен съвсееем скоро!

  Бъди сред първите опитали

  Бъди сред първите опитали