Cardinal Bites дава възможност на хората да създадат свобода на хранене и здравословни хранителни навици, като предоставя въздействаща и иновативна опция с протеинови изкушения без угризения. Затова новото ни звено - Cardinal Habits - е естествено допълнение на нашата мисия.

Cardinal Habits предоставя индивидуални и групови хранителни коучинг програми, с които да постигнете мечтата форма без диети, ограничения, гладуване и йо-йо ефект.
Перфектна диета не съществува. „Тайната“ се крие в правилно структуриран индивидуален подход, който да бъде приложен с постоянство, търпение, осъзнатост и да бъде подкрепен от практически приложими знания и научна информация.

Cardinal Habits е съвместен проект на молекулярния биолог, микробиолог и нутриционист Росалина Узунова и Жасмина Гевезиева нутриционист, атлет и основател на Cardinal Bites.

Ако искате да инвестирате в себе си, в своето здраве и това да успеете да постигнете и впоследствие да се научите да поддържате с лекота най-добрата си форма, запазете с час за предварителен разговор в посочения календар

КАКВО ВКЛЮЧВА ХРАНИТЕЛНИЯ КОУЧИНГ?

  • Постоянна връзка и ежедневна комуникация (чрез Discord);
  • Обучителна част. Запознаване с основните на храненето (калории, макронутриенти и микронутриенти).  Информация за храните – коя храна какво съдържа и как да избирате подходящите храни, които да присъстват в менюто ви, за да бъдете здрави, енергични и във форма целогодишно.
  • Ежеседмични видео консултации (чрез Google Meet) с продължителност от 1 час;
  • Проследяване на резултати, килограми и мерки;
  • Проследимост и оптимизиране на навици и поведение, свързано с храненето;
  • Проследимост и оптимизиране на активност и тренировки (в случай, че има такива);
  • Проследимост и оптимизиране на качество и продължителност на съня.

*Обучителната част цели да ви научи на основите на здравословното и балансирано хранене и как да процедирате след като коучинга приключи, за да запазите резултатите си, да продължите да развивате правилни хранителни навици и така да поддържате здравословна и балансирана връзка с храната.  

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ЛИЦАТА ЗАД CARDINAL HABITS

Росалина Узунова

Сертифициран нутриционист към 1-годишната програма на Mac-Nutrition Uni, създадена от Martin Macdonald. Впоследствие завършва и първия nutrition курс на RP Strength (Renaissance Periodization), както nutrition курс Level & Level 2 на Clean Health Fitness Institute съвместно с Layne Norton.
2017 г. завърших бакалавърска степен специалност Молекулярна биология в СУ „Св. Климент Охридски“, Биологически факултет. След това продължих обучението си с магистратура Микробиология и микробиологичен контрол, която завърших през 2019 г.
Силно вярвам, че начинът ни на хранене оказва огромно влияние на здравословното ни състояние и това да се поддържаме в добра форма и има пряка връзка върху качеството и продължителността на живота ни. Това би трябвало да е един от главните приоритети на всеки човек. Именно затова смятам, че инвестицията във вас и във вашето здраве е най-добрата инвестиция, която може да направите.
През последните 5 години страстта ми към здравословния начин на живот и здравословното хранене не утихваше, а напротив прерасна в неутолимо желание да не спирам до тук и да направя възможно да помогна на колкото се може повече хора да достигнат веднъж завинаги до състояние на баланс с храната и удовлетвореност от формата.
Затова реших да подкрепя знанията и опита, който имах до момента със специализирани курсове по темата за храненето. Обучението в университета пък ми даде биологичната основа, но също и критичен научен поглед към нещата, а допълнителни курсове, които впоследствие изкарах, задълбочиха в детайли знанията ми за хранене, храносмилателна система, метаболизъм, хормони и много други аспекти и как всеки един от тях е свързан с другия и е важен когато става въпрос за човешкото тяло.

Жасмина Гевезиева

Жасмина е сертифициранa към Nutrition Science програмата на Stanford School of Medicine. Има допълнителна специализация по спортно хранене към американската International Sports Sciences Association (ISSA). Жасмина е първата българка, завършила специализираното обучение в научно-обосновани методи за справяне с Binge eating – Binge eating essentials for Health professionals, създадено от основателя на водещата информационна платформа в сферата Break Binge Eating – Dr. Jake Linardon (PhD, в топ 1% в света изследователи в сферата на хранителните нарушения с над 60 научни публикации). 
Сертифицирана за персонален треньор в областта на научно-доказани методики в храненето и спорта към холандската програма на Menno Henselmans. Сертифицирана за специалист по спортно хранене към американската International Sports Sciences Association.
Сертифицирана за Performance Nutrition Coach към австралийския Clean Health Fitness Institute.  Нейните интереси са насочени в създаването на здравословни навици за пълноценен живот и разрушаването на вредни такива.
Основател на Cardinal Bites. Ко-създател е на първото телевизионно предаване, посветено на проблемите с храненето – Shape Your Mind по WNESS TV и на първото онлайн предаване на същата тема – “Силата на храната” по Vesti.bg и Vbox7.
През март 2019 г. Жасмина заема първо място на Републиканския шампионат по силов трибой в леката категория – до 52 кг.  През есента на същата година става двукратна шампионка по силов трибой в категория до 52 кг.

Две седмици по-късно се явява на Републиканско по бодибилдинг и става пета в категория бикини фитнес.

РАЗГЛЕДАЙ ПАКЕТИТЕ

220,00 лв.

Хранителен коучинг (1 месец)

Кардинална промяна на хранителните навици

570,00 лв.

Хранителен коучинг за 3 месеца (190 лв/месец)

Индивидуална програма за изграждане на здравословни навици

900,00 лв.

Хранителен коучинг за 6 месеца (150 лв/месец)

Пълна промяна на хранителните навици