Символ на увереност, свобода и любов към живота

Cardinal Bites не са обикновени протеинови бонбони.

Това е десерт, изразяващ нашето отношение към живота чрез храната

ПИОНЕРИ

Cardinal Bites са първите протеинови бонбони без захар, обогатени с пробиотик и умело допълнени с ароматна българска роза. Само една хапка е достатъчна, за да се усети балансирания вкус, меката, топяща се текстура и деликатното ухание, които събуждат вълнение в сетивата ви. 

здравословни сурови бонбони

ПЪРВИЯТ НИ ВКУС

ПЪРВИЯТ НИ ВКУС

Първият ни вкус – роза и махлеб, може да бъде открит в два варианта – с растителен (подходящ за вегани) и с млечен протеин. За растителния протеин е използван бленд от грахов и оризов протеин, които са доказано най-добрите източници от растенията на протеин с пълен аминокиселинен профил. За млечната версия е използван казеин – бавноусвоим протеин с всички необходими незаменими аминокиселини, който спомага за възстановяването, запазването и изграждането на мускулна маса.

С 20% ПО-МАЛКО КАЛОРИИ

С едва 59 ккал в една хапка, бонбоните Cardinal Bites съдържат приблизително 20% по-малко излишни калории спрямо познатите шоколадови бонбони. Чиста доза сладост и удовлетворение.

first-taste_O

БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР

Сладостта на протеиновите бонбони е от сушени фурми и еритритол – подсладител с 0 калории. И двете съставки са с нисък гликемичен индекс и не повишават нивото на кръвната захар, правейки ги особено подходящи за хора, избягващи захарта. 

ТРАДИЦИЯ И ИНОВАЦИЯ
В БОНБОН С ОТЛИЧИТЕЛЕН ВКУС

С вкус на българска роза и обогатени с чисти лиофилизирани млечни бактерии lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus, първите протеинови бонбони без добавена захар в България носят духа на две от най-големите родни богатства – маслодайната роза и киселото мляко.